Magento 2

Magento 2 development

Wij bouwen en hosten Magento 2 webshops en hebben hier veel kennis en ervaring mee. Ook werken we aan extern gehoste Magento 2 webshops om bijvoorbeeld snelheid te verbeteren, upgrades uit te voeren of modules te updaten of te installeren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Magento 2 hosting

Hosting van snelle Magento 2 webshops

Ook bieden we snelle hosting aan voor Magento 2 webshops die we in beheer nemen voor onze klanten. We hosten onze diensten op onze schaalbare cloudservers en zorgen ervoor dat de technische afhandeling van jouw shop onze verantwoordelijkheid word. De servers zijn schaalbaar, wat betekend dat we kunnen bijschakelen wanneer dat nodig is.

Uiteraard zorgen we altijd voor de meest gunstige setting qua kosten voor de klant, maar wel altijd met de meest haalbare snelheid voor de webshop. Tijd is geld, en voor ondernemers verlichten wij met snelle backends zonder gedoe waarin je vlot door kunt, wij zorgen ervoor dat je minimale laadtijd ervaart in zowel frontend als backend. 

Bekijk onze hosting

De nieuwste versie van Magento is uitgekomen, en het word aangeraden te upgraden naar deze versie. Wij van Flekto kunnen u helpen bij het duidelijk krijgen van uw te verwachten tijd en kosten voor uw upgrade reis naar Magento 2.4.4. 

Contact over Magento 2 upgrade

Gebruik je momenteel al Magento 2 maar zit je erover na te denken om te migreren naar een ander platform? Wij van Flekto.nl kunnen je helpen bij je migratie naar elk ander platform naar keuze. We hebben al enkele grote shops mogen helpen bij de migratie naar andere platforms (zoals Woocommerce) en adviseren u graag in uw migratie traject.

E-commerce is booming in 2022, vooral na alle ontwikkelingen rondom de pandemie. Veel mensen zijn online gaan bestellen en volledig remote gaan werken, waardoor de online e-Commerce een fantastische boost kreeg en nog steeds geniet. 

De afgelopen periode hebben we veel nieuwe webshops mogen ontvangen als klant en ook hebben we mogen ontwikkelen aan nieuwe freelance opdrachten voor verschillende opdrachtgevers. Een enkele nieuwe namen waar we voor hebben mogen werken of als klant hebben mogen verwelkomen in Q1-2022: 

  • web1on1.chat
  • ginfling.nl
  • shop.landreiziger.nl

 

Contact opnemen over Magento 2 migraties

Wij van Flekto helpen ook bij het verbeteren van bestaande shops, of het oplossen van problemen in de Magento installaties. We werken hierbij op freelance basis en schatten altijd vooraf in wat de verwachte tijd en kosten zullen zijn voor het op te lossen probleem. 

Neem contact op voor Magento 2 development

Laat direct van je horen!

We willen altijd van je horen! Laat ons weten hoe we je het beste kunnen helpen en we doen ons uiterste best.

Je e-mailadres bv: [email protected]