Postcode.nl Magento 2.2+ Module door Flekto.nl

Voor Postcode.nl hebben wij van Flekto de Magento 2.3+ module mogen ontwikkelen met hun nieuwe Internationale postcode API. 

 

In Januari van 2020 hebben we de Postcode.nl Magento 2.2+ module mogen realiseren in samenwerking met Postcode.nl. Deze M2.2+ module integreert de Postcode.nl international API met compabiliteit voor de oorspronkelijke Postcode.nl API die we allemaal kennen.

Oorspronkelijk was er al een Magento 2 module voor Postcode.nl , alleen was deze niet ready voor 2.2 en 2.3 van Magento. Bovendien implementeerde deze alleen de traditionele Postcode API, die werkt met alleen de Nederlandse postcodes. Wij hebben deze mogen uitbreiden met de nieuwere API van Postcode.nl, genaamd de International Postcode.nl API .

postcode.nl/
https://github.com/postcode-nl/PostcodeNl_Api_RestClient

Onze module bied als extra de mogelijkheid om je klanten sneller door de checkout process te leiden, en minder fouten te maken bij het aannemen van een online bestelling in je M2.2+ webshop. De Magento 2.2+ module is gratis te downloaden vanaf de Github repository van Postcode.nl. Mocht je vragen of interesse hebben in het implementeren van deze module, schroom niet, en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

https://www.postcode.nl/services/adresdata/implementatie#modules