Magento 2.4.x

flekto
Updated on

Magento 2.4 is de nieuwste versie van het populaire e-commerceplatform, en bevat een aantal belangrijke updates en verbeteringen die van belang zijn voor webwinkeliers en e-commerceontwikkelaars. Hieronder bespreken we enkele van de meest recente ontwikkelingen in Magento 2.4.

  1. Magento 2.4.3-p1

Onlangs heeft Magento de patch-versie 2.4.3-p1 uitgebracht, die verschillende beveiligings- en prestatieverbeteringen bevat. Deze patch is vooral belangrijk voor webwinkeliers die betalingen verwerken via PayPal, aangezien het een aantal potentiële beveiligingsrisico’s oplost.

  1. Adobe Stock-integratie

Met de introductie van Magento 2.4 heeft Adobe ook de integratie van Adobe Stock in het platform geïntroduceerd. Dit maakt het voor webwinkeliers gemakkelijker om hoogwaardige afbeeldingen te vinden en te gebruiken in hun webshop.

  1. Verbeterde B2B-functionaliteit

Magento 2.4 bevat ook een aantal belangrijke verbeteringen voor webwinkeliers die zich richten op B2B-verkoop. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om een volledig aanpasbare catalogus te maken voor elk klantsegment, en zijn er verbeterde mogelijkheden voor het beheer van klantaccounts.

  1. GraphQL API

Een andere belangrijke ontwikkeling in Magento 2.4 is de introductie van een GraphQL API, waarmee ontwikkelaars gemakkelijker kunnen communiceren met de database van de webwinkel. Dit kan de ontwikkeling van op maat gemaakte oplossingen en integraties aanzienlijk versnellen.

  1. Page Builder 2.0

Tot slot heeft Magento 2.4 ook een verbeterde versie van de Page Builder geïntroduceerd. Hiermee kunnen webwinkeliers gemakkelijk aangepaste landingspagina’s maken en deze op een intuïtieve manier beheren en aanpassen.

Al met al biedt Magento 2.4 een aantal belangrijke updates en verbeteringen voor webwinkeliers en e-commerceontwikkelaars. Of u nu uw webshop beheert of aan het ontwikkelen bent, het is zeker de moeite waard om deze nieuwe functies en mogelijkheden te onderzoeken en te gebruiken om uw online aanwezigheid te verbeteren en uw verkoop te stimuleren.

Next post
Woocommerce