Over mij

MIJN diensten
Ik hou van code en kan met PHP maatwerk oplossingen voor je webshop of website maken

Als freelance webdeveloper zorg ik voor aangepaste WordPress- en WooCommerce-implementaties die naadloos aansluiten bij je merk. Van responsieve thema’s tot uitgebreide e-commerce functionaliteit, ik optimaliseer jouw online platform voor succes.

Als freelance Magento 2 specialist, help ik je bij het bouwen en aanpassen van je e-commerce winkel. Van frontend tot backend, van thema’s tot extensies, ik lever een naadloze en geoptimaliseerde winkelervaring.

Als ervaren API-ontwikkelaar en webdeveloper, kan ik oplossingen creëren die systemen en platforms naadloos met elkaar verbinden. Van gegevensuitwisseling tot procesautomatisering, ik optimaliseer jouw bedrijfsprocessen.

Als jouw freelance webdeveloper, adviseer ik je over en implementeer ik de beste cloud hosting-oplossingen die perfect passen bij jouw behoeften. Ik optimaliseer de technische aspecten van je website of applicatie voor optimale snelheid en uptime. Als je nog geen hosting hebt, of als je wilt verhuizen naar mijn cloud servers, neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Ik werk met PHP in WordPress, Magento en kan integraties maken met API's.

Ik programeer graag met een systeem als WordPress of Magenot, en heb al vele  API integraties mogen lanceren voor mijn opdrachtgevers. Het mooiste is maatwerk oplossingen die het leven van de webshophouder toch net iets beter maakt.